pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 17, 2014 2:54 pm Lees verder →

Zaterdag op L1 tv: Finalisten Limburg Export Award ; waaronder ook Linssen Yachts (Maasbracht)

logo

Roerdalen/Maastricht – De finalisten voor de Limburg Export Award 2014 worden zaterdag 18 oktober voorgesteld in een programma op L1 TV (om 18:30 uur). Acht ondernemingen waren genomineerd, drie zijn er door naar de finale. Dat zijn Braden Europe uit Heerlen (onderdelen voor gasturbines), Linssen Yachts uit Maasbracht en Oliver-Tolas uit Venray (verpakkingen voor medische sector).

De Limburg Export Award wordt dit jaar voor de negende keer uitgereikt. Dat gebeurt op woensdag 29 oktober bij Thomas Regout in Maastricht, de winnaar van de Limburg Export Award 2013. De uitreiking wordt uitgezonden door L1 TV. De andere genomineerde bedrijven waren Manders Automation Venray, Jamafa Machinery Kelpen-Oler, MosquitNo Roermond, Sobatech Maastricht en Sulzer Turbo Services Lomm.

De winnaar ontvangt ook deze keer een geldprijs van 10.000 euro en een sculptuur van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk. De nummers twee en drie worden uitgenodigd voor een handelsmissie in het buitenland.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en wordt provinciebreed gedragen door Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg en Zuyd Hogeschool. Sponsoren zijn de Kamer van Koophandel Limburg, Provincie Limburg, ING en Seacon Logistics BV.

Het programma met de finalisten wordt herhaald zondag 19 oktober om 11:30 en 14:30 uur.Posted in: roerdalen, roermond