pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 1, 2015 1:04 pm Lees verder →

Zaterdag op ZDF toernee-show van Helene Fischer

Roerdalen –
Op zaterdag 5 september wordt op de ZDF een concertregistratie van Helene Fischer uitgezonden van haar Farbenspiel-Stadiontournee vanuit het Berlijnse Olympiastadion. Dat meldt Schlaferprimeyr.nl

Voor haar stadiontournee Farbenspiel werden maarliefst 850.000 kaartjes verkocht en ging ze langs de grootste stadions van Duitsland. De kijker kan rekenen op een concert van internationaal niveau. Een gigantisch podium, special-effects, vuurwerk en natuurlijk een vliegende Helene maken dit concert een onvergetelijke belevenis.

Helene zingt natuurlijk haar bekenste nummers zoals “Atemlos durch die Nacht“, “Phänomen” en “Unser Tag” en zingt ze enkele nummers van andere arteisten. Met haar op het podium staan de beste muzikanten en dansers die ook op internationale podia hebben gestaan.

Als het concert afgelopen is wordt op de ZDF de dertig minuten durende documentaire “Helene Fischer – Momente” uitgezonden. Hier krijgen we een exclusief en persoonlijk kijkje achter de coulissen van de tournee. Want hoe bereid Helen Fischer een concert voor? Wat zijn haar persoonlijke uitdagingen? Wie zijn de makers die op de achtergrond blijven?

Uitzending: Helene Fischer – Farbenspiel-Stadiontournee op zaterdag 5 september om 20:15 op ZDF

Daarna: Helene Fischer – Momente op zaterdag 5 september om 22:15 op ZDFPosted in: roerdalen