pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 15, 2015 3:32 pm Lees verder →

Zaterdag Verwachte drukte Stereo Sunday Pre Party in Venlo

Venlo – Zaterdag a.s. vindt de gratis toegankelijke pre party van het festival Stereo Sunday plaats in Poppodium Grenswerk. Het evenement telt momenteel meer dan 750 aanwezigen op Facebook. In de zaal van Grenswerk is plek voor 550 personen. Dit evenement kent enkele (inter)nationaal bekende DJ’s zoals La Fuente en Venloos eigen Sam O’ Neall.

Poppodium Grenswerk organiseert in samenwerking met Stereo Sunday een pre party als opmaat voor het gratis festival in het Julianapark op 4 en 5 juli aanstaande. Stereo Sunday maakte vorige week haar line-up bekend. De verwachting is dat het een drukke avond gaat worden in Grenswerk.

De organisatie voegt deze week ook nog enkele jonge talenten toe aan het programma. Samen met de DJ Academy Venlo, gerund door Roy Verschoor, voegen we twee DJ’s toe aan het programma. Victor V (echte naam Vic Vincken, 15 jaar) en U-Niek (echte naam Niek Bloemers, 13 jaar), beiden opgeleid door DJ Academy Venlo, krijgen de eer om de pre party te openen.

Daarnaast zal de foyer ook in gebruik genomen worden. Hier zullen de stijlen disco en deephouse de boventoon voeren. De DJ’s die hier zullen draaien zijn: Keezus Christus, Volksfreude, Redward en Okolnev. Met een vol programma en hoge verwachtingen adviseert de organisatie alle bezoekers om op tijd te komen.Posted in: Geen categorie