pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 23, 2016 8:09 am Lees verder →

Vandaag, Zaterdag voor iedereen gratis Gelukswandeling in Montfort tijdens Burendag

Montfort – Op Nationale Burendag, op zaterdag 24 september, wordt in Montfort tussen 13.30 en 17.00 uur een Gelukswandeling georganiseerd: iedereen kan daar aan gratis deelnemen.
Die datum is bewust gekozen: Nationale Burendag is immers een dag waarop mensen gezellig samen komen en iets goeds doen voor elkaar. Ook voor die eenzame meneer of mevrouw in de straat die niet meer zo vaak buiten komt. In Montfort is dat vertaald naar samen wandelen. Voor inwoners van Montfort en ook voor de rest van Roerdalen, en eigenlijk voor iedereen die zin heeft om te komen.

De wandeling en de activiteiten eromheen zijn een initiatief van gelukscoach Roely Eefting. Zij organiseert de Gelukswandeling samen met een aantal Montfortse ondernemers én een aantal enthousiaste inwoners.

Startpunt
Deelnemers kunnen tussen 13.30 en 15.00 uur vertrekken bij café Biej de Vogel aan de Markt. Eigenaar John Vogels trakteert alle deelnemers op een kopje koffie of thee. Er zijn diverse wandelingen uitgezet van verschillende lengtes. Ook mensen die niet ver kunnen lopen, kunnen meedoen. De activiteiten duren tot 17.00 uur.

Geluksplekken
De routes voeren allemaal langs een of meerdere van geluksplekken van Montfort: ‘De reigers van het Broek’, ‘De Stuifduinen van het Rozendaal’ en ‘De goudschat van ’t Sweeltje’. Bij alle geluksplekken krijgen wandelaars uitleg over de geluksplek. Bij de kinderplek bij de Stuifduinen is ook iets leuks te doen voor kinderen. Bij café Biej de Vogel, Slijterij Bijlmakers, B&B ’t Kefee ane Kirk en IJssalon Gelato di Casa kunnen ‘gouden tips’ worden opgehaald. Verder verrast toneelclub ‘Trök van Weg gewaes’ de deelnemers tijdens de wandeling.

Andere activiteiten
Bij de Kasteeltuinen van Kasteel Montfort geven gidsen die dag rondleidingen over deze mooie aanwinst voor Montfort. Verder opent burgemeester Monique de Boer-Beerta om 14.30 uur twee Geluksbankjes bij de visvijver. Deze Geluksbankjes zijn geregeld door Ans Kurstjens namens Buurtvereniging De Hendrikusput via het Oranjefonds. Ten slotte kunnen muziekliefhebbers de jeugdrepetitie van Koninklijke Fanfare de Vriendenkring bijwonen. Die is tussen 18.30 en 19.30 uur in de Fanfarezaal .Posted in: algemeen, roerdalen