porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 1, 2013 7:33 pm Lees verder →

Zaterdag weer geen krant in Limburg? Als akkoord uitblijft…

Roerdalen – Wel of geen krant zaterdag? Nog altijd weigert de directie van de Limburgse kranten in te stemmen met de eis van haar personeel om tot een goed sociaal plan te komen voor de vestiging in Heerlen. Het personeel van de drukkerij legt daarom vanavond voor de tweede maal de drukpers stil. Morgen , zaterdag, zullen de regionale dagbladen De Limburger en Limburgs Dagblad daarom andermaal niet verschijnen.

“Heel erg vervelend, dat dit conflict zo slepend wordt”, aldus Peter Reniers van vakbond FNV KIEM. “Maar alle andere middelen om tot een akkoord te komen zijn uitgeput. We kunnen niet veel anders dan weer het werk neer te leggen.” Afgelopen dinsdag verschenen De Limburger en Limburgs Dagblad in een noodeditie, met alleen nieuws over de troonopvolging en de acties zelf. Woensdagnacht volgde de eerste volledige wekonderbreking waardoor beide regionale kranten niet verschenen.

Zwart-op-wit
De acties van vanavond zijn nog te voorkomen, benadrukken de bonden. “Als de directie nog vanavond zwart-op-wit akkoord gaat met de eisen van het personeel dan blazen we de actie natuurlijk af”, zo zegt Aletta Bulsink van CNV Media. “Het laatste wat we willen is de lezers onnodig treffen. Laten we dus vooral hopen op een snel akkoord.” Het conflict over het uitblijven van een fatsoenlijk sociaal plan voor Nieuwsdruk in Heerlen sleept zich al vele maanden voort. Na een jaar praten, een formeel ultimatum en een gerechtelijke uitspraak zagen bonden en personeel geen andere mogelijkheid meer dan het werk neer te leggen.Posted in: roerdalen