porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2015 7:50 pm Lees verder →

Zedenzaak Valkenburg: lagere eis omdat verdacht voor rechtbank verscheen

Roerdalen – Deze week heeft het Openbaar Ministerie een lagere celstraf dan gepland ge-eist tegen een verdachte in de Valkenburgse zedenzaak vanwege zijn vrijwillige komst naar de rechtbank.
De aanklager prijst de komst van de 40-jarige man, die wordt verdacht van betaalde seks met een 16-jarig meisje.
Dat gebeurde op een hotelkamer in Valkenburg. Het OM wilde 10 maanden celstraf eisen, maar door zijn komst naar de rechtbank in Maastricht is de eis verlaagd naar 8 maanden, waarvan 4 voorwaardelijk. Andere verdachten lieten zich tot nu toe niet zien.
Eisen
Twee andere verdachten hoorden maandag verschillende celstraffen tegen zich eisen. Als het aan justitie ligt verdwijnt een 45-jarige verdachte 6 maanden achter de tralies en een 44-jarige man 5 maanden, waarvan 2 voorwaardelijk. Eerder werden tegen andere verdachten celstraffen tot een jaar geëist, zo meldt L1 op de site.

De man die kwam opdagen liet voor de rechtbank weten dat het meisje heeft gezegd dat ze 21 was. ‘Ze praatte als iemand die wist wat ze deed.’ De klant vroeg bewust niet om een paspoort. ‘Dat was te privé’. “Ik had geen enkel idee dat er iets niet in de haak was”, aldus de verdachte.
De man die vaker prostituees bezoekt heeft wel spijt. In reactie op de slachtofferverklaring gaf hij aan zijn excuses aan te willen bieden voor de pijn die hij veroorzaakt heeft. Ook gaf de man aan in de toekomst waarschijnlijk geen prostituees meer te bezoeken. Mocht hij dat wel doen dan zal hij voortaan altijd naar de identiteitspapieren vragen.

In totaal worden 29 mannen verdacht van seks met het 16-jarig meisje Kimberly, zoals ze op internet te boek stond.Posted in: roerdalen