pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 24, 2012 6:36 am Lees verder →

Zeer grote brand in Echt treft meerdere bedrijven

 
ECHT – de brandweerkorpsen van Echt, Susteren en Montfort zijn op vrijdag 24 februari omstreeks 00.10 uur uitgerukt naar een brand in een bedrijf gelegen aan de Voltaweg 29. Het bedrijf in cosmetica-artikelen staat in lichterlaaie. Er zijn geen personen gewond geraakt en gevaarlijke stoffen zijn niet in die mate vrijgekomen dat er gevaar is voor personen en de omgeving.

Bij aankomst van het eerste blusvoertuig schaalt de brandweer op naar zeer grote brand; dit betekent dat een vierde blusvoertuig ter plaatse komt. Ook de hoogwerker van brandweer Roermond wordt ingezet. De brandweer voorkomt dat de brand naar 3 aangrenzende bedrijven overslaat. De bedrijven, een catering-, een straal- en een bedrijf in lakken lopen wel lichte rook- en waterschade op. Het sein “brand meester” wordt om 01.50 uur gegeven.

De brandweer is uit voorzorg wel gaan meten naar gevaarlijke stoffen. Hierbij zijn geen bijzondere concentraties gemeten. Mede door de verdunning van de rook door de sterke wind en omdat in het gebied waar de wind naar toe waait geen bebouwing is, is er geen gevaar voor de omgeving.

Het nablussen zal zeker nog enkele uren duren. Het pand is moeilijk betreedbaar omdat de constructie gedeeltelijk is bezweken. Het bouwwerk mag dan ook als verloren worden beschouwd. Naar de oorzaak van de brand zal de politie in de loop van de dag onderzoek in

 
   Posted in: politie, roerdalen, roermond