pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 21, 2016 10:45 am Lees verder →

Zenuwenstrijd…. PSV en Ajax

Roerdalen – Gepubliceerd gisteren op PSV-Primeur:
Sportspycholoog Rico Schuijers denkt dat het spel van PSV en Ajax gebukt gaat onder de kampioensstress. Volgens hem gaat de ploeg die het beste met de spanning om kan gaan er met de titel vandoor.

“De druk ligt bij zowel Ajax als PSV. En die druk wordt alleen maar groter. Het is nu vooral belangrijk om geen punten te morsen en dat weten ze zowel in Amsterdam als in Eindhoven. Dat gaat de komende wedstrijden steeds meer gevolgen hebben voor het spel. De druk om te winnen, om geen punten te verspelen – en daarmee wellicht het kampioenschap – zal de voetballers van Ajax en PSV almaar zenuwachtiger maken”, voorspelt Schuijers tegenover De Volkskrant.

Verschillende PSV’ers lieten zich vol zelfvertrouwen uit over de titelrace. “Dat klopt. Toch verbaast mij de houding bij PSV niet”, zegt Schuijers. “Ik denk dat het feit dat PSV de winter heeft overleefd in de Champions League ze erg goed heeft gedaan. Ze zijn van alle Nederlandse clubs het verst gekomen in Europa. Dat moet ze toch aan het denken hebben gezet. We kunnen best een aardig potje voetballen. En dat wordt nu in de psychologische strijd met Ajax terecht ingezet.”Posted in: algemeen, roerdalen