pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2015 8:15 am Lees verder →

Zes arrestaties N-Limburg in internationale drugshandel

Venlo – Dinsdagochtend zijn er op diverse plaatsen in de gemeente Venlo en in Grubbenvorst in totaal vijf aanhoudingen verricht. Dit in verband met een lopend internationaal rechercheonderzoek naar handel en bezit van verdovende middelen. Het gaat om vier mannen uit Venlo en één man uit Grubbenvorst in de leeftijd van 35, 39, 41, 44 en 45 jaar oud. Bij de actie zijn vier auto’s, drie vuurwapens, enkele kilo’s softdrugs en enkele duizenden euro’s in beslag genomen.
De doorzoekingen vonden plaats op zeven locaties in Venlo en een in Grubbenvorst. Meer aanhoudingen in dit lopende rechercheonderzoek worden niet uitgesloten. Een rechercheteam is sinds begin van dit jaar bezig met het onderzoek naar de handel en het bezit van verdovende middelen. Daarin is ook intensief samengewerkt tussen de Nederlandse en Duitse politie, het Openbaar Ministerie, de gemeente en Belastingdienst.

Internationaal onderzoek
Op 7 mei werden door de Duitse politie en Openbaar Ministerie al diverse grote hoeveelheden verdovende middelen en geld in beslag genomen bij een actie in het Duitse Schönebeck. Daarbij werden twee verdachten aangehouden, die nog altijd in voorarrest zitten.Posted in: politie