porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 7, 2014 1:04 pm Lees verder →

Ziggo voor 8 miljoen jaarlijks op Ajax-shirt; Aegon betaalde 12 miljoen….

image
Roerdalen – Ziggo is per 1 januari de nieuwe hoofdsponsor van Ajax. De overeenkomst tussen de kabelexploitant en de Amsterdammers heeft een looptijd van 4,5 jaar, tot en met eind juni 2019. Ziggo werd onlangs overgenomen door het wereldwijde concern Liberty Global.

Ziggo betaalt jaarlijks 8 miljoen euro om op het shirt van Ajax en de beloften van Ajax te prijken. Daarnaast is in de overeenkomst een variabele vergoeding van 2 miljoen euro afgesproken. Voor het eerste halfjaar betaalt Ziggo respectievelijk 4 miljoen euro met een variabele vergoeding van 1 miljoen euro.

Voor Ziggo bestaat de mogelijkheid tot opzegging na 2,5 jaar. Daarvoor geldt wel een opzegtermijn van twaalf maanden. De huidige hoofdsponsor Aegon blijft nog 2,5 jaar bij het bedrijf als gewone sponsor.

Aegon is al ruim 6 jaar de hoofdsponsor van Ajax, voor een bedrag van maximaal 12 miljoen euro per jaar. Het bedrijf kondigde vorig jaar al aan dat het in de zomer van 2014 afscheid zou nemen als voornaamste geldschieter van de landskampioen.

Op verzoek van Ajax plakte de verzekeraar nog een halfjaartje aan vast, al was dat voor een beduidend lager tarief van 3 miljoen euro voor zes maanden.Posted in: roerdalen