porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 11, 2016 3:23 pm Lees verder →

Zit Depay nu al op de schopstoel bij Manchester United?

Roerdalen – Zit Memphis Depay al weer op de schopstoel bij Manchester United? Volgens Britse kranten wel omdat de (beoogde) nieuwe trainer José Mourinho inmiddels met de clubleiding van United hebben gesproken over transfers.

De Portugees neemt volgens geruchten vanaf volgend seizoen het roer over van Louis van Gaal over en wil vooral de verdediging versterken en daarvoor moeten aanvallers en middenvelders verkocht worden want nu bengen ze nog het nodige geld op…

Twee namen staan sowieso al vast: Juan Mata en Marouane Fellaini. Eerstgenoemde werd twee jaar geleden al door Mourinho van de hand gedaan bij Chelsea en Fellaini lijkt ook niet in de plannen van Mourinho voor te komen.

De Engelse tabloid The Sun meldt dat de talenten Memphis Depay, Adnan Januzaj en Jesse Lingard ook op Mourinho’s lijstje staan. Mocht er een interessant bod komen, dan is United bereid om het drietal te laten gaan.

De bedragen die Mata, Fellaini, Memphis, Januzaj en Lingard opleveren, wil Mourinho graag uitgeven om zijn defensie te versterken.Posted in: roerdalen