porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 16, 2011 6:14 am Lees verder →

Zobespaarjegeld.nl : over abonnementen en zo

Roerdalen – Hadden we het de afgelopen tijd over eten en etenswaren e.d. via de Voedingswijzer.nl . Nu ook hier Besparingstips. Vandaag tips over Abonnementen

Bij dit onderdeel van Zobespaarjegeld.nl tref je vele besparingstips en bezuinigingstips aan om te besparen op abonnementen. Ga er eens op je gemak doorheen en kijk welke besparingstips jij kan gebruiken.

Je kan geld besparen op abonnementen door de abonnementen van tijdschriften die je eigenlijk nooit leest op te zeggen. Houdt rekening met de opzegtermijn.

Een makkelijke bezuiniging op abonnementen is om abonnementen met elkaar te delen. Is je buurman ’s morgens thuis en jij ’s middags? Laat dan de krant bij hem bezorgen en vraag of hij deze na het lezen bij jou in de bus doet. Deze besparingstip levert je 50% van het abonnementsgeld op. Deze besparingstip gaat natuurlijk ook op voor een abonnement op tijdschriften.

Er zijn veel tips om te besparen op abonnementsgeld. Wanneer je dagelijks in de buurt van een uitgiftepunt komt voor gratis kranten kan je daar een krant halen in plaats van een abonnement op een krant. Deze besparing levert je rond de 25 euro per maand op.

Lees je eigenlijk de krant nooit doordeweeks maar alleen in het weekend? Bezuinig dan op je krantenabonnement door deze op te zeggen. Vervolgens koop je de zaterdagkrant in de winkel.

Let bij een abonnement op de looptijd. Zeg je abonnement dus tijdig op om te voorkomen dat je er weer een jaar aan vast zit.

Laat vakliteratuur door je baas betalen. Breng hierbij als voordeel in dat collega’s de vakliteratuur ook kunnen lezen. Vakliteratuur is vaak duur dus dit kan een behoorlijke besparing opleveren.

Heb je een krantenabonnement en ook de TV gids? Bezuinig dan door de TV gids op te zeggen. De programma’s staan ook in de krant. Heb je geen krant is een ander tip om te besparen om de TV programma’s op te zoeken op Teletext of de digitale Televisiegids.

Je kunt veel geld besparen door tijdschriften en de krant te lezen in de bibliotheek. Ze liggen hier gratis en het is er ook nog eens lekker rustig. Van je bespaarde geld neem je er een lekker bakje koffie bij.

Veel nieuws dat je in de kranten en tijdschriften leest staat ook op het Internet. Probeer eens een aantal sites met informatie. Uiteindelijk bespaar je hierdoor wellicht een abonnement uit en een hoop oud papier.

Maak gebruik van proefabonnementen! Dit is een leuke besparingstip en zorgt er ook nog eens voor dat je een tijdschrift en een krant op je gemak uit kan proberen.

Ben je echt verknocht aan je tijdschrift en krant en wil je deze zeker niet opzeggen? Kijk dan eens of je kan bezuinigen door het abonnementsgeld automatisch te laten afschrijven. In de regel levert dit een besparing op van enkel euro’s per betaling.

Een andere leuke besparingstip is om de termijn van je abonnement te verlengen. Een jaarabonnement of een tweejaarsabonnement is in de regel stukken goedkoper dan een maandabonnement. Dit levert al gauw een voordeel van enkele tientallen euro’s per jaar op.

Koop je veel tijdschriften en lees je veel. Overweeg dan een abonnement op de leesmap. Je kan deze vaak zelf samenstellen en er is voor iedereen wat wils.

Loop eens door je bankafschriften en zoek de uitgaven voor abonnementen op. Soms hebben mensen geen idee hoeveel ze uitgeven aan dit soort zaken mede door de automatische incasso’s. Neem de uitgaven op in je huishoudboekje zodat je overzicht krijgt op je uitgaven. Een abonnement levert een makkelijke besparing op als je het (even) financieel moeilijk hebt.Posted in: roerdalen