pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 6, 2013 3:50 pm Lees verder →

Zoekactie donderdag Andy de Heus zonder resultaat

Roosteren – De zoekactie donderdag in het Julianakanaal van politie en het Landelijke Eenheid (voorheen KLPD) in de zaak vermissing Andy de Heus heeft momenteel niet het gewenste resultaat opgeleverd. Het onderzoek naar de vermiste man gaat volop door.

Aanwijzingen van het rechercheteam waren aanleiding voor de zoekactie in het Julianakanaal. Hierbij werden een politieboot met sonarapparatuur en duikers ingezet om de bodem van het kanaal te dreggen. Op de bodem van het Julianakanaal werden enkele autowrakken aangetroffen, maar uit onderzoekt blijkt dat deze geen verband houden met de vermissing van Andy de Heus uit Echt.

De vermiste Andy de Heus is op dinsdagavond 18 december 2012 voor het laatst gezien toen hij zijn woning in Echt verliet. Daarna is niets meer van de man vernomen. De familie en politie in Limburg zijn sindsdien op zoek naar de 30-jarige Andy de Heus en zijn grijze Volkswagen Caddy met kenteken 22-BX-BL.

Mensen met informatie over deze vermissing worden dringend opgeroepen zich te melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900 – 88 44. Personen die liever anoniem informatie over de vermissing van Andy de Heus willen doorgeven kunnen terecht bij Stichting M. via 0800 – 7000.Posted in: politie