pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 19, 2015 7:56 pm Lees verder →

Zoektocht naar Nijmeegse vermiste vrouw van 21

Nijmegen – De politie is vandaag met een Groot Onderzoek gestart naar aanleiding van de vermissing van Mariska Peters. De 21-jarige Nijmeegse is sinds maandag 9 februari als vermist opgegeven. Dinsdag 10 februari werd haar auto aangetroffen in de Symfoniestraat in de omgeving van haar ouderlijk huis. Vanaf dat moment is de politie gestart met het onderzoek dat vandaag is opgeschaald naar een TGO. Het aantal van vijf rechercheurs is uitgebreid tot 25.

Sinds het aantreffen van de auto van Mariska is de politie met vijf rechercheurs intensief bezig geweest met haar verdwijning. Getuigen werden gehoord, haar computer en auto werden uitgebreid onderzocht en telefoongegevens werden bekeken. Ook zijn alle binnengekomen tips onderzocht.

Scenario’s
Vanaf de start van het onderzoek werd met alle scenario’s rekening gehouden; zelfdoding, een misdrijf, vrijwillige verdwijning of een ongeval. Concrete aanwijzingen voor één van deze mogelijkheden waren er niet. Met het verstrijken van de tijd en het nog steeds niet weten waar Mariska is, zijn de scenario’s van een ongeval of een zelfdoding minder waarschijnlijk geworden maar nog steeds niet volledig uit te sluiten.

Sporen
De afdeling Forensische Opsporing heeft deze week alle onderzoeksresultaten van de auto van Mariska binnen. In de auto zijn sporen gevonden waarvan nog niet bekend is hoe oud deze zijn. Deze sporen hebben ook een rol gespeeld bij het besluit op te schalen naar een TGO. De politie doet op dit moment geen nadere mededelingen.Posted in: politie