pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 27, 2017 8:27 am Lees verder →

Zoet beslist topper door bal op te pakken op doellijn: PSV verliest tegen Feyenoord

Roerdalen – De topper in de eredivisie tussen Feyenoord en OSV is belust door doelman Zoet: hij trok de bal die de lijn nog niet helemaal gepasseerd was, naar zijn borst : en toen was de bal over de lijn geweest…Aanvankelijk kwam de treffer in de 82e minuut op naam van Jan-Arie van der Heijden, die de bal inkopte uit een corner. Zoet keerde de bal voor of op de lijn, maar vervolgens trok hij de bal naar zijn borst toe en dus achter de lijn om de bal uit te gooien.

“Ik zag dat de bal op de lijn lag”, vertelde arbiter Nijhuis na afloop in De Kuip tegen NUsport. “Ik keek voor de zekerheid uiteraard wel op mijn horloge, die dankzij doellijntechnologie aangeeft of een bal over de lijn is.”

“Dat horloge moet gaan knipperen bij een goal, maar het bleef zwart. Ik wilde daarom weglopen, want het was geen doelpunt. Een paar seconden later ging het klokje ineens wel knipperen en gaf hij aan dat het een goal was. Daarom floot ik alsnog. Ik twijfel niet aan het klokje.”

Aanvankelijk dacht Nijhuis nog dat het systeem erg laat was. “Ik was in eerste instantie ook best verbaasd. Nu heb ik de beelden gezien. Het blijkt dat Zoet de bal redde op de lijn en daarna naar zich toe trok waardoor het alsnog een goal was. Ik heb het daarom ook als een eigen doelpunt van Zoet op het wedstrijdformulier gezet.”Posted in: algemeen, roerdalen