By april 1, 2012 8:20 am Lees verder →

Zondag 1 april vanaf 13.30 u bij Venhof, Stilte wandeling “hoor de stilte’in de meinweg

Herkenbosch – In de drukte van de wereld waarin wij leven is het is het eigenlijk nooit echt stil om ons heen. Daarom is het wel eens goed om stil te staan bij alle geluiden die continue op het gehoor van ons mensen af komen. Veel van deze geluiden hebben te maken met het verkeer en alle activiteiten of werkzaamheden die door de mens zelf worden uitgevoerd. Hierdoor dringen de geluiden van de natuur, waar wij als mensheid toch onderdeel van uitmaken, niet meer echt tot ons door. Staatsbosbeheer organiseert daarom op zondag 1 april een speciale wandeling in het Nationaal park De Meinweg. Deze wandeling start om 13.30 uur op het parkeerterrein van Rijstal Venhof en zal ongeveer 2 ½ uur in beslag nemen.

Tijdens een gedeelte van deze wandeling zullen de gidsen van De Meinweg u informatie verstrekken over het gebied waarin wordt gewandeld. Maar er is ook een gedeelte van de wandeling waarin het onderwerp ‘stilte’ alle prioriteit krijgt. Mocht u deze stilte ook willen ‘zien’, breng dan ook een camera mee.

Om deze ‘stilte wandeling’ goed te kunnen beleven is de groep deelnemers beperkt. Om teleurstelling te voorkomen is een aanmelding vooraf noodzakelijk.

Deelname aan deze wandeling kost € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Aanmelden op telefoonnummer (0475) 528500, via [email protected] of aan de balie van het Bezoekerscentrum aan de Meinweg.
Openingstijden
zondag 1 april 2012
Locatie
Venhof 2Posted in: roerdalen