pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 9, 2011 7:25 am Lees verder →

Ard Hermans moet Posterse kleuren in sprintklasse zondag 10 juli op het JaBacircuit Posterholt hoog houden

Posterholt – Zondag 10 juli zijn er weer autospeedwayraces op het JaBacircuit te Posterholt
De standaard klasse gaat op deze wedstrijddag racen voor de grote beker (PAC Trofee 2011) en punten voor het baankampioenschap. Deze mannen kunnen met hun wagens rondenlang deur aan deur over het JaBa circuit scheuren. Puntbeste na 3 races is de te kloppen man: Har Zeegers Thorn. De coureur uit Posterholt Mauris Tetz en Sjeng Janssen Venlo zullen samen met een aantal Duitse kanshebbers flink moeten gassen om de overwinning mee naar huis te nemen.

Ook de Spintklasse 1300 racet voor de grote P.A.C. Trofee. De coureur uit Posterholt, Ard Hermans(foto) zal de Limburgse kleuren moet vertegenwoordigen. Deze non-contact klasse staat voor close-racing en de spanning is dan ook te snijden als deze wagens gassen op het JaBa circuit.

Hard zal ook de race zijn in de Stockcar klasse (een full contact klasse waar men zijn tegenstander met een tikje van de ideale race lijn af mag duwen) met de streekfavorieten: Ron Maessen, Stef Driessen, Victor van Susteren en Cobus Rozema, die allen zullen racen voor de overwinning. Zij zijn allemaal goed voor vuurwerk, koprollen, crashes en zullen de voet op het gaspedaal houden tot over de finishlijn. In deze klasse is het vooral de stuurmanskunst en een dosis geluk die het behalen van de ereplaatsen bepalen.

De MiniStox, StockRods, National HotRod, Standaard, Saloon Stockcar, Stockcar 1300, Sprint, en Formule Toyota, BriSCA F2 verschijnen alle drie keer aan de start.
De wedstrijden beginnen om 11.30 uur Het complete programma vindt u op de website www.pac2002.nl

Het JaBa circuit is gelegen aan de Akerstraat aan de Provinciale weg Koningsbosch – Posterholt (N 274) Ruime parkeergelegenheid aanwezig.Posted in: roerdalen