By juni 7, 2012 9:19 am Lees verder →

Zondag 10 juni as internationale autospeedwayraces op het JaBa-circuit Posterhol

Posterholt – De wedstrijden voor de PAC-trofee in de klasse MiniStox en BriSCA F2 staan als hoofdmoot op de racekalender zondag as 10 juni tijdens de autospeedway-races (foto) op het JaBa-circuit in Posterholt.
Streekfavoriet en punt beste in het MiniStox baankampioenschap,Wesley Leenhouts moet wederom zijn concurrenten op afstand zien te houden. Rick Lensen en Jeffrey Lemmens zijn zeer gebrand op de mooie PAC trofee, maar ook Stef van Eck uit Posterholt trekt alle registers open. De Duitse Kevin Loeff zal zeker ook gas geven voor de overwinning. Met 3 keer 20 ronden deur aan deur racing belooft het een spannende wedstrijddag te worden.

De topfavorieten Henk Peeters, Toon Schut en Peter Baer zullen voor het nodige vuurwerk zorgen. Alle rijders zijn aan elkaar gewaagd en het blijft stuivertje wisselen voor de ereplaatsen Close racing met contact (in de bochten mag er geduwd worden). Racen zoals in het mekka van speedway Engeland kan men nu beleven als ca. 25 BriSCA F2 wagens over de JaBa raceway racen.

De MiniStox, StockRods, National HotRod,Standaard, Saloon Stockcar, Stockcar 1300, Sprint, en Formule Toyota, BriSCA F2 verschijnen alle drie keer aan de start.
De wedstrijden beginnen om 11.30 uur Het complete programma vindt u op de website www.pac2002.nl

Het JaBa circuit is gelegen aan de Akerstraat aan de Provinciale weg Koningsbosch – Posterholt (N 274) Ruime parkeergelegenheid aanwezig.Posted in: roerdalen