By juli 22, 2012 4:23 am Lees verder →

Zondag 11-15 uur op Markt Roermond: Klassieke sportauto’s te gast

Roermond – De MG Car Club Holland is een van de grootste merken- en vriendenclubs voor eigenaren alle typen MG’s in Nederland (zie ook www.mgcarclub.nl). Met circa 3500 leden is bijna een derde van de Nederlandse MG-eigenaren bij ons aangesloten. MG Car Club Holland is gelieerd aan de Engelse moederclub die vertakkingen heeft naar bijna alle landen van de wereld.

MG Car Company Ltd was een Britse fabrikant van sportauto’s, het merk is opgericht in 1924 in het Engelse plaatsje Abingdon – ca 16 km ten zuiden van Oxford. MG (afkorting staat voor Morris Garages) is vooral bekend van de tweezits ”open sports cars’ en de rijke historie in autosport competitie.

Als onderdeel van een driedaagse toerrit door Midden Limburg bezoekt de regio IJssel-Vecht van MG Car Club Holland op zondag 22 juli 2012 de stad Roermond. Rond half twaalf arriveren de klassieke sportauto’s op de Markt in Roermond om aan het winkelend publiek gepresenteerd te worden. Tot circa drie uur zijn de oldtimers te bezichtigen en is MG Car Club Holland aanwezig om nadere uitleg te geven over het merk en Rover de verschillende typen MG’s die op de Markt getoond worden (in de talen Nederlands, Duits en Engels).Posted in: roermond