pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2014 4:02 pm Lees verder →

Zondag 11 mei weer Pac-races op Jaba-circuit Posterholt

Posterholt – De P.A.C. organiseert zondag 11 mei vanaf 11.30 uur Internationale autospeedway races met hele snelle bolides die bumper aan bumper over het circuit denderen. Spannende races, crashes, actie, gierende banden en de geur van verbrand rubber dat zijn de ingrediënten waar het publiek en de coureurs van genieten.

De 2 liter Stock Car komt op de baan voor de P.A.C. trofee 2014
De publiekslieveling en stuntman eerste klas Louis Haagen uit Baarle Nassau zal er veel aan gelegen zijn om de overwinning te pakken. Bas Haagen, en Frank van Riet, Jack Opgenort, de Belgen Staf Peeters, Ed Gatzen, Marc Meeuws zullen in deze saloon klasse voor vuurwerk zorgen. Daar duwen verplicht is kan men de uitslag niet voorspellen. Actie is er volop in deze contact klasse en de bumpers worden gebruikt voor positie verbeteringen.

De BriSCA Formule 2 coureurs kunnen hun bumpers weer inzetten om in deze klasse hun positie te verbeteren Henk Peters, Jan Bekkers, Rick Lensen zullen in de F2 flink moeten gassen om punten te scoren. De snelheden liegen er niet om rondetijden van ca. 18 seconden op de 383 meter lange baan. “ Op de rechte stukken ongelooflijk hard meer dan 120 km per uur en flink in de ankers voor je de bocht omgaat”

Voor het spektakel en de nodige actie komen de Stock Car 1300 aan de start. Daar duwen in deze klasse een must is zal het publiek hun favorieten weer aanmoedigen om tot actie over te gaan. Victor en Cobus Rozema zullen alle registers opentrekken in de Stock Car 1300 klasse om te winnen en de mooie trofeeën mee naar huis te kunnen nemen.

De Mini Stox, Stock Rods, Standaard, Saloon Stockcar, Stockcar 1300, Sprint, en Formule Toyota, BriSCA F2 verschijnen allen drie keer aan de start.
De wedstrijden beginnen om 11.30 uur Het complete programma vind u op de website www.pac2002.nlPosted in: roerdalen