pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 12, 2012 8:55 am Lees verder →

Vanmiddag, zondag 12 febr , Gezinswandeling Diersporen met gids op de Meinweg vanaf 14 uur

Herkenbosch – Zondag 12 febr as. is er een Gezinswandeling Diersporen met gidsen op de Meinweg vanaf 14 uur.
Wel eens een wild zwijn gezien? Misschien had je dit geluk al eens, maar omdat deze dieren zich overdag schuil houden is de kans op een ontmoeting niet groot. Maar hoe kun je zien dat er ergens zwijnen zijn geweest? Weet je waar je op moet letten?
Voor wie er een beetje kijk op heeft is er veel te zien in de natuur. Bijvoorbeeld wroetsporen van een wild zwijn, een muizenholletje of een pad die bij een regenplas door de zachte modder is gekropen. De Meinweggidsen van Staatsbosbeheer zien deze sporen in de regel wel en willen er maar wat graag over vertellen.

De gidsen wachten op de parkeerplaats tegenover recreatiepark het Elfenmeer te Herkenbosch. Zij zullen jullie meenemen voor een leuke wandeling door de Meinweg. Onderweg zullen zij hun ogen goed de kost geven en vertellen wat er voor de oplettende wandelaar allemaal te zien is. En ook hoe je bepaalde afdrukken in het zand “op naam” kunt brengen.

Deelname aan deze excursie kost voor volwassenen € 5,00 en per kind € 2,50.
Aanmelden is verplicht.

Voor aanmelden en meer informatie: 0475-528500, via [email protected] of aan de balie van het Bezoekerscentrum aan de Meinweg 2 te Herkenbosch.

zondag 12 februari 2012, 14:00 uur
Locatie
Meinweg 1
6075 NA HERKENBOSCHPosted in: roerdalen