pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 12, 2014 2:35 pm Lees verder →

Zondag 13 april as. 11.30 uur weer seizoensstart autospeedway op JaBa-circuit Posterholt

IMG_1713
Posterholt – Het is weer zover: start your engines! Het nieuwe seizoen van Autospeedwayraces op het JaBa-circuit Posterholt begint zondag 13 april as weer en het gaat om : P.A.C. trofee Formule Toyota en Stockcar 1300

Na een voor de speedwayliefhebbers lange winterstop slaan de poorten van het Jabacircuit circuit weer open. Op de drukbezochte training kwamen diverse coureurs met nieuwe raceauto’s.
Het succes van afgelopen seizoen was voor velen een aanmoediging om nog mooiere en snellere bolides te bouwen. Er zullen dan ook weer spannende races met veel spektakel en acties volgen. De contactklasse heeft de schades van het vorig seizoen weer hersteld en wanneer nu de nieuwe bolide goed afgesteld zijn voor het seizoen 2014, kan de jacht op bokalen en punten beginnen.
De formule Toyota (auto’s met het model van een formule 1-wagen met een standaard motor) gaat deze dag racen voor de grote PAC-Trofee. Kanshebbers voor deze bokaal zijn nr 51 Stephan Driessen, 13 André Scharwat, Roald Severens, Derk Siebers.
U kunt de prestaties van de coureurs, onder andere rondetijden van de trainingen en wedstrijden, stand in het kampioenschap bekijken op het internetadres www.mylaps.com (rubriek autorace). Link op de website www.pac2002.nl training online 29-03-2014.

De Mini Stox, Stock Rods, Standaard, Saloon Stockcar, Stockcar 1300, Sprint, en Formule Toyota, BriSCA F2 verschijnen alle drie keer aan de start.

De wedstrijden beginnen om 11.30 uur
Het complete programma en info vind u op de website www.pac2002.nl
Op de foto een van de deelnemer zondag.
Het JaBa circuit is gelegen aan de Akerstraat aan de Provinciale weg Koningsbosch – Posterholt (N 274)Posted in: roerdalen