By december 18, 2011 12:33 pm Lees verder →

Vandaag, zondag 18 dec nog groots opgezet Kersttafereel in Parkhof te Swalmen

Swalmen – Na afgelopen zondag 11 december staat as zondag 18 december Parkhof Swalmen in het teken van Kerstmis (foto) . De tuin is voor deze gelegenheid omgetoverd in een sprookjesachtig landschap. De tuin is deze dag open van 15.00-19.00 uur en is sfeervol verlicht d.m.v. kaarsen, waxinelichtjes, vuurkorven en kerstverlichting.

Te denken valt o.a. aan verlichte kerstbomen, tuinhuisjes, bruggen, sterren, guirlandes en pyramides. Ook de vijvers worden in kerstsfeer gedompeld. Door de hele tuin zijn sfeer objecten geplaatst. In de tuinhuisjes zijn Kersttaferelen uitgebeeld. We durven zelfs te stellen dat de tuin rond Kerst een waar paradijs is. Ook zal er op veel plaatsen gepaste kerstmuziek klinken.

Om de sfeer te verhogen, is er voor deze happening zelfs een gelegenheidskoortje aanwezig, bestaande uit 5 dames uit Leeuwen die zich “The singing Angels” noemen. Hun zanggehalte is van een ongekende kwaliteit. Verder zijn er enkele exposanten aanwezig die hun producten te koop aanbieden.
. De entree bedraagt € 2,50: inclusief koffie, thee, warme chocomel of glühwein. Ook zijn heerlijke eigengemaakte wafels te koop.

Voor meer informatie bel: 0475-501193 of kijk op de site: www.parkhofswalmen.nl.
zondag 18 december 2011, 15:00 – 19:00 uur; Locatie
Beeselseweg 6
6071 PM SWALMENPosted in: roermond