pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 10, 2016 11:56 am Lees verder →

Zondag 19 juni in Sittard wereldpremiere Somnophonography in Sittard

Roerdalen – Op zondag 19 juni voert het slagwerkensemble van de Philharmonie Sittard de wereldpremière uit van Somnophonography, een bijzondere verklanking van de menselijke slaapcyclus.

Somnophonography verklankt de slaap op indrukwekkende en meeslepende wijze en neemt de luisteraar mee op een muzikale reis door een slaapcyclus. Zeer de moeite waard om mee te maken!

Slaap is essentieel voor onze gezondheid en ontwikkeling en neemt ongeveer een derde van ons leven in beslag. Hoewel er onder wetenschappers nog veel discussie is over de functie van slaap, zijn er aanwijzingen dat slaap een belangrijke rol speelt bij het herstel van mentale en fysiologische processen, bij onze energiehuishouding, dat slaap een beschermende functie heeft, en meer recenter, dat slaap betrokken is bij het creëren van onze herinneringen.

Somnophonography is een compositie van Vincent Cox naar een idee van wetenschapper Tim Leufkens en wordt uitgevoerd door het slagwerkensemble van de Philharmonie Sittard onder leiding van Frank Marx.

Het concert wordt gehouden in het monumentale Mariapark aan de Oude Markt 16-18 in Sittard. Aanvang 20:00 uur, entree € 5. Kaarten zijn te bestellen door een e-mail te sturen aan [email protected]Posted in: algemeen, roerdalen