pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 15, 2011 4:59 pm Lees verder →

Zondag 19 juni vanaf 11 uur Posterse Vaderdagbraderie

Posterholt – Op zondag 19 juni 2011 is het weer zover, dan is het tijd voor de jaarlijkse braderie van Posterholt, die alweer voor de 28e keer georganiseerd wordt. De organisatie van het evenement is elk jaar in handen van een vaste kern en een vereniging. De zogeheten Vaderdagbraderie staat dit jaar geheel in het teken van voetbal. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de organisatie in handen is van de Posterse voetbalclub PSV ’35.
 

Op het braderiegedeelte met meer dan 140 kraamplaatsen vindt men een grote diversiteit aan marktartikelen. Naast de stands van de ondernemers is er een gevarieerd aanbod aan stands van verenigingen en hobbyisten. Daarnaast zijn er optredens van verschillende artiesten, met als trekpleister Big Benny.
 Er zijn ook 5 oude ambacht-demonstraties.
De braderie is niet alleen een groot festijn voor de inwoners van het dorp, maar ook voor bezoekers uit de omliggende dorpen en natuurlijk de oosterburen. Dit jaar zit er een bijzonder tintje aan de braderie! Het is de laatste keer dat het plaats gaat vinden rondom het marktplein. Vanaf volgend jaar zal het verhuizen naar een nieuw plein.Posted in: roerdalen