porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 6, 2012 8:45 am Lees verder →

ZondAg 6 mei Herkenbosch, Schapendag Op Meinweg

Meinweg – Omdat het al een paar jaar een groot succes is, worden er ook dit jaar weer enkele thema-middagen rond het Bezoekerscentrum georganiseerd. De eerste hiervan is gepland op zondag 6 mei en het thema is dit keer “schapen en lammetjes”.

Schapen zijn aaibaar en lief. Ze helpen o.a. Staatsbosbeheer bij het beheer van mooie natuurgebieden als De Meinweg. En ze helpen ons natuurlijk om in slaap te vallen, als diezelfde slaap maar niet wil komen. De geboorte van de lammetjes luidt altijd weer het voorjaar in. Ze zijn leuk om naar te kijken. Het samenspel van een herder met zijn hond(en) is een genot om te zien. En tot slot: schapen leveren vlees en wol.

Maar heeft u al eens gezien hoe zo’n schaap van z’n dikke wintervacht wordt ontdaan? Tijdens deze themamiddag zullen namelijk diverse schapen geschoren worden. Van ongeveer 12.00 tot 17.00 uur is er een herder bij het Bezoekerscentrum aanwezig, die al uw vragen omtrent schapen kan beantwoorden. En verder zal hij u laten zien hoe je snel en vakkundig een schaap kunt scheren.

Ook zullen er deze middag enkele demonstraties gegeven worden met een hond. Verbaas u erover hoe zo’n schrander dier de schapen precies dáár kan brengen waar de herder ze hebben wil!

Alles wat u altijd al had willen weten omtrent schapen kunt u op deze middag ervaren bij het Bezoekerscentrum De Meinweg. De toegang is gratis, dus kom en geniet!!

Share
KaartPosted in: roerdalen