pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 6, 2012 8:50 am Lees verder →

Zondag 7 okt dagwandeling Meinweg voor iedereen: 9.30 uur: Genieten van de herfst

Meinweg – Op zondag 7 oktober organiseert Staatsbosbeheer een dagwandeling door het Nationaal Park De Meinweg. Het thema is deze keer “herfst”. Start 09:30 uur
Meinweg 2 6075 NA HERKENBOSCH
Het is volop herfst: de bladeren hebben de prachtigste kleuren en de dieren maken zich op om te gaan overwinteren. Sommige soorten zijn al vertrokken naar warmere oorden, denk maar aan de zwaluwen. Andere soorten blijven hier en leggen een wintervoorraadje aan, zoals de eekhoorn en de Vlaamse gaai. De atmosfeer hangt vol van de vochtige geuren van de herfst, er staan prachtige paddenstoelen en er ligt een tapijt van bont gekleurde bladeren.

Ondanks de in alle hevigheid optredende herfst heb je ze soms: van die lekkere nazomerdagen, met een aangename temperatuur en een zonnetje aan de hemel. Zo’n dag die je doet vergeten, dat we al weer hard op weg zijn naar de winter. Dit idee is het uitgangspunt voor de dagwandeling van 7 oktober aanstaande. Op deze dag staan om 09.30 uur de gidsen van Staatsbosbeheer klaar bij het Bezoekerscentrum, Meinweg 2 te Herkenbosch om u mee te nemen voor een ca. zes uur durende dagwandeling in De Meinweg. Onderweg zullen zij u van alles vertellen over dit mooie gebied, de herfst en de herfstkleuren in het bijzonder. En zelfs als het weer deze dag niet meewerkt, dan zal het zonnetje in uw hart schijnen als u alle moois van De Meinweg aanschouwt.

Deelname aan deze wandeling kost € 7,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar. S.v.p. van tevoren aanmelden op telefoonnummer (0475) 528500 of aan de balie van het Bezoekerscentrum aan de Meinweg. Denkt u ook aan een lunchpakket, want onderweg wordt in het veld geluncht. Goede wandelschoenen zijn een must, een verrekijker is aan te raden en goede zin is wenselijk.

Voor meer informatie kunt u bellen met Staatsbosbeheer in het Bezoekerscentrum De Meinweg, tel. (0475) 528500.Posted in: roerdalen