By juli 2, 2011 9:26 am Lees verder →

Zondag gratis fietstochten voor groot en klein in M-Limburg en grensstreek: keuze uit 63 routes!

Roerdalen – Voor de liefhebbers: er is zondag 3 juli en groot fietsevenement inj Midden-Limburg en de grensstreek: de Niederrheinischer Radwandertag
Wast u dat de entree voor dit grootste grensoverschrijdende fietsevenement gratis is en dat u kunt kiezen 61 bewegwijzerde, rondgaande fietsroutes, variërend van 25 tot 75 kilometer lengte met vertrektpunten vanuit Vlodrop, Montfort, Roermond, Swalmen en Reuver.
Het gaat om zg rondgaande routes n gratis gestart kan worden vanaf 10 uur. Vderder zijn daarnaast op diverse plaatsen extra routes zijn uitgezet, speciaal voor ouderen of gezinnen met kleine kinderen.
U moet verder weten dat er ook dit jaar langs de routes allerlei activiteiten georganiseerd worden: van live muziek tot straattheater en rommelmarkten en diverse musea en galaries hebben speciale openingstijden.
Bjj de vvv’s is een uitgebreide informatiefolder te krijgen en u kunt vanaf 10 uur zonder aanmelding van start: de startplaatsen in Midden-Limburg zijn: Roermond: VVV Markt 17; Reuver : Café de Paerssjtal, Keulseweg 103; Swalmen : Eetcafé de Mert, Markt 1; Vlodrop : Café De Roerhal, Angsterweg 8; Montfort : Biej de Vogel, Markt 21Posted in: roerdalen, roermond