pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 1, 2012 8:10 am Lees verder →

Zondag: Grensoverschrijdende wandeldag Herkenbosch Wassenberg

Herkenbosch – Wandel zondag om 9.30 uur mee met de GrenzüberschreitenderWandertag/ Grensoverschrijdendewandeldag
Wassenberg-Ophoven is het startpunt van een schilderachtige grensoverschrijdende wandeling door het dal van de Roer en de omgeving van de EffelderWaldsee,. Deze wandeling wordt u aangeboden door de ArbeitsgemeinschaftGrenzland: Kreis Heinsberg – Limburg in samenwerking met de Gemeenschap van belangen Ophoven – hulp voor kinderen met kanker op zondag 2 september. Er wordt gestart om 9:30 uur bij de Mehrzweckhalle in Ophoven, niet ver van de kerk. In het kader van AG is gis er elk jaar een wandeling langs de Duits-Nederlandse grens van het district Heinsberg, uitgevoerd “grensoverschrijdendeWandertag” deze keer het terrein tussen Ophoven, hikedVlodrop, Karken en Effeld.
De 9,5 en 12 kilometer lange grensoverschrijdende routes lopen door een vlak, maar een, gevarieerd en gedeeltelijk open landschap, dat wordt gekenmerkt door de benedenlopen van de rivier Roer. De twee wandelroutes worden vakkundig begeleidt..

„Wandelen is een vrijetijdsbesteding, die ook bij kone mensen weer hoog in het vaandel staat“zegt de AG- vooorzitter Landrat Stephan Pusch en hoopt op een goede respons aan deelnemers van de de bevolking. De wandellaar worden ontvangen bij de Mehrtzweckhalle met een gratis drankje. Na afloop van de wandeling geeft het eveneens een barbecue.
De grensoverschrijdende wandelen van de AG Grenzlandheeft een meer dan 30-jarige traditie. Hij bewijst dat deze regio aan beide zeiden van de grens veel kleine bezienswaardigheden biedt.

zondag 2 september 2012, 09:30 uur
Locatie
Dichtsbijzijnde VVV Europalaan-Centrum 5
6075 bv HERKENBOSCHPosted in: roerdalen