pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 9, 2011 1:24 pm Lees verder →

Zondag 11 dec in Melick gezamenlijk kerstconcert Roerdalen – Wassenberg

Melick – Op zondag 11 december vindt in ’t Aad Raodhoes in Melick een kerstconcert plaats met optredens van muziekgezelschappen uit zowel Roerdalen als Wassenberg. Dit gezamenlijke concert is alweer zo’n mooi initiatief dat voortkomt uit de toeristische samenwerking tussen beide gemeentes. Het concert begint om 14.00 uur.

Vanuit Wassenberg nemen het Mandolinen-Spielschar en mannenkoor Quartettverein Myhl aan het concert deel. Het Mandolinen-Spielschar, onder leiding van Martin Wallraven, zal onder andere Air van J.S. Bach voor u spelen en Largo van G.F. Händel. Het mannenkoor, onder leiding van Hermann Kitschen, brengt onder andere Gesang der Engel en We wish you a merry Christmas ten gehore.

Uit Roerdalen afkomstig is het bekende Rondomtis Ensemble. Onder leiding van dirigent Wim Theunissen zingen deze mannen onder andere Heilige Nacht en Weihnachtsglocken voor u. Jeugdharmonie Concordia, onder leiding van Harry Wolters, sluit deze bijzondere en sfeervolle middag af.

De organisatoren van het concert hebben ook vast een datum voor een vervolg geprikt: op zondag 16 december 2012 bent u voor het gezamenlijke kerstconcert welkom in Wassenberg. Maar eerst zien we u heel graag op zondag 11 december in Melick!Posted in: roerdalen