pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 19, 2016 5:41 pm Lees verder →

Zondag op Geluksdag Roerdalen eerste Limburgse Kastanjebier op Aerwinkel

image
Posterholt – Vanaf morgen kunnen bezoekers van Kasteel Aerwinkel genieten van een uniek speciaalbier, gebrouwen met kastanjes en honing van het Posterholtse landgoed. Kasteel Aerwinkel Bier is het eerste Limburgse kastanjebier.
Met dit bier wil Kasteel Aerwinkel een bezoek aan het landgoed met het kasteel van Cuypers en de beschermde landschapstuin nog bijzonderder maken. Het speciaalbier wordt exclusief geschonken in Gasterij Geluk(t), de tot eigentijdse horecagelegenheid verbouwde tiendschuur op het terrein.
Bierfanaten moeten echter nog even wachten tot 20 maart, Internationale Geluksdag, om het bier te kunnen proeven. Die dag zal Monique de Boer-Beerta, burgemeester van Roerdalen, om 13.00 uur het eerste flesje in ontvangst nemen. Daarna is dit unieke streekproduct voor iedereen verkrijgbaar tijdens openingstijden van de gasterij.
Het op de fles nagistende kasteelbier t is gebrouwen in een Jabeekse hobby-microbrouwerij.
Kasteel Aerwinkel Bier is een toegankelijk, verwarmend bier met een plezierige rooktoets.” “Het idee is om bezoekers samen op een prachtige locatie te laten genieten van een met liefde gebrouwen speciaalbier”, zegt kasteelvrouwe Petra de Haas.
Activiteiten op 20 maart
Landgoed Kasteel Aerwinkel is binnen Roerdalen een officiële geluksplek. Op Internationale Geluksdag 20 maart is er daarom tussen 9.30 en 18.00 uur van alles te doen. Van bijzondere flessenpost, een Geluksvogels Bootcamp voor kinderen, en een mini-workshop geluk tot ‘geluksmuziek’ van PYURE. Ook kunnen bezoekers een voorproefje krijgen van de landleven-workshops die op Aerwinkel gegeven zullen worden.Posted in: algemeen, roerdalen