porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 27, 2016 5:48 pm Lees verder →

Zondag trekt weer Servaasprocessie

Nunhem – Op zondag 1 mei is het weer zover: Feest van Sint Servatius, patroonheilige van Nunhem. Dit jaar weer gevierd met de jaarlijkse Servaasprocessie vanaf 9.30 uur

Voorafgaand aan de processie zijn er heel wat voorbereidingen; verzorging rondom de Servaaskapel, versiering route, de zorg voor het leggen van het bloementapijt, dragers van hemel, flambouwen vaandels, Servaasbeeld en de misdienaars enz. Parochie Nunhem viert op zondag 1 mei de Sint Servaasprocessie. Tijdens deze eeuwenoude traditie wordt patroonheilige Sint Servatius geëerd.

Op de dag voorafgaand aan de processie wordt een kleurrijk bloementapijt van 40 meter gelegd op de zandweg richting de Servaaskapel. De processie naar de St. Servaaskapel wordt jaarlijks gehouden op de zondag voor Hemelvaart. Om 09.30 vertrekt de processie vanaf de parochiekerk St. Servatius, via de Kerkstraat en Servaasweg naar de Servaaskapel.

Na aankomst bij de Servaaskapel wordt de Heilige Mis in de open lucht opgedragen. Hierna gaat de processie terug naar de kerk, via de nieuwe Servaasbrug.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de processie.Posted in: algemeen