pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 18, 2012 1:34 pm Lees verder →

Zondagavond 2 uur Meinweg-wandeling: iedereen kan mee

Meinweg – Op zondag 19 augustus organiseert Staatsbosbeheer dit jaar de derde zomeravondwandeling door de Meinweg. Lekker nog even de benen strekken voordat de zon helemaal onder is…..

Heeft u ‘m gemist de vorige keer? Geen nood, dit succesnummer wordt ook dit jaar weer enkele keren herhaald: lekker wandelen onder leiding van een deskundige gids in de vroege avond door het schitterende natuurgebied De Meinweg. Nagenieten van een zomerse dag. Kijken of de schemerdieren al weer te voorschijn komen. Of gewoon lekker kletsen met anderen, die het ook fijn vinden om door de natuur te lopen!

De derde van de serie zomeravondwandelingen dit jaar is op zondag 19 augustus aanstaande. Om 19.30 uur staan de gidsen klaar op de parkeerplaats tegenover recreatiepark Elfenmeer, Meinweg, Herkenbosch. Vervolgens nemen zij u mee voor een 2 uur durende wandeling door het Nationaal Park de Meinweg. De kosten van deze wandeling bedragen € 6,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Opgeven is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u bellen met Staatsbosbeheer in het Bezoekerscentrum De Meinweg, tel. (0475) 528500.Posted in: roerdalen