porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 6, 2014 5:06 pm Lees verder →

Zondagmorgen concert in Aerwinkel accordeon-ensemble


Posterholt – Op 7 december om 11.30 uur biedt de Stichting Cultureel Aerwinkel een podium aan accordeon ensemble Virtuosa. Met ruim dertig jaar ervaring in het spelen op hoog niveau, staat dit ensemble garant voor een inspirerende muzikale middag. Klassieke composities worden afgewisseld met volksmuziek. Ook zal werk van Astor Piazzolla ten gehore worden gebracht.

Virtuosa heeft de afgelopen jaren met succes geconcerteerd in Litouwen, Frankrijk en Duitsland. Hoogtepunt was het optreden in 2010 tijdens het International World Music Festival in Innsbruck. Onder meer door de uitvoering van Libertango van Piazzolla, in een bewerking van Trix Reintjens, werd daar het predicaat ‘hervorragend’ behaald (de hoogste waardering). Bij eerdere edities van dit internationaal toonaangevende festival, in 1994 in Munster en in 1996 in Trossingen, zijn de optredens van Virtuosa beoordeeld als ‘ausgezeichnet’.

Kaarten reserveren voor het concert van Virtuosa (à 15 euro per persoon) is mogelijk via 06-21362822 (bij voorkeur bellen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur). U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] Vermeld dan even uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten. Ook is het mogelijk om via de site www.cultureelaerwinkel.nl kaarten veilig te stellen.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd cultureel programma gericht op bezoekers uit Midden-Limburg en daarbuiten. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle bijeenkomsten van de stichting vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Meer informatie is te vinden op www.cultureelaerwinkel.nl.Posted in: roerdalen