pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 14, 2014 5:23 pm Lees verder →

Zonnekaart van Limburg helpt u uitrekenen of zonnepanelen lonend zijn

Roerdalen/Maastricht -.Op initiatief van de Provinciale Staten heeft de Provincie Limburg de Zonnekaart ontwikkeld: een instrument waarmee huurders en eigenaren van woningen in heel Limburg op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in de mogelijkheden voor het opwekken van zonne-energie.

Dak wel of niet geschikt
De Zonnekaart laat zien of er voldoende zon op het dak staat en geeft een inschatting van het aantal zonnepanelen dat hierop geplaatst kan worden. Ook kan de gebruiker met behulp van een eenvoudige rekenmodule snel uitrekenen wat de investering oplevert, zowel voor het milieu als voor de portemonnee. “Door deze website hopen we een steuntje in de rug te geven aan alle mensen die op dit moment nog twijfelen over de aanschaf”, geeft Bert Kersten aan, gedeputeerde voor Duurzaamheid en Energie.
L
Krachtig hulpmiddel
Per gemeente is een gemeentelijke Zonnekaart beschikbaar. De Zonnekaart biedt gemeenten een krachtig hulpmiddel om het potentieel voor zonne-energie in kaart te brengen. Daarnaast kan de gemeente hiermee haar inwoners stimuleren bewuster met energie om te gaan. Voor huiseigenaren die zonnepanelen willen aanschaffen bevat de website alle informatie en toegang tot eventuele lokale initiatieven, energieloketten of installateurs.

De Zonnekaart is te vinden op www.limburg.zonnekaart.nlPosted in: roerdalen