pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 13, 2016 9:51 am Lees verder →

Zwakste schakel in Oranje: Brenet wellicht op plek Veltman

image: http://static.voetbalzone.nl/images/logo/138/60×60/tn_1552.gif?v=

Roerdalen – Danny Blind wilde zaterdag niet de opstelling van het Nederlands elftal voor het WK-kwalificatieduel in en tegen Luxemburg prijsgeven. Volgens de zondageditie van De Telegraaf zal Joshua Brenet, die afgelopen week tegen België (1-1) zijn debuut in Oranje maakte, de plaats van Joël Veltman innemen.

Veltman wordt door dagblad de Telegraaf in de zondageditie vandaag omschreven als ‘de zwakste schakel tegen België’. “Het zou kunnen dat ik Joël vervang”, wordt Blind geciteerd. “Zeker in het hedendaagse voetbal, in 4-3-3, zijn de backposities heel wezenlijke. Er moeten positiewisselingen zijn. Nou, die komen er pas als er door de backs initiatief wordt genomen.”
“Buitenspelers kunnen niet louter aan de zijlijn bivakkeren. Daar zal afwisseling in moeten zitten, want dan kun je een tegenstander pijn doen.” Verder lijkt er een basisplaats voor Bart Ramselaar te worden ingeruimd. De middenvelder, die tegen België eveneens zijn debuut maakte, neemt de plaats van Stijn Schaars in. Arjen Robben zal eveneens aan het startsignaal verschijnen.
Lees meer op www.voetbalzone.nlPosted in: algemeen, roerdalen