pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 11, 2012 6:57 pm Lees verder →

Zwembad De Roerdomp weer open voor publiek

Roermond – Aangezien de technische waarden van de installaties en het zwemwater van De Roerdomp goed zijn, is besloten het zwembad weer voor alle gebruikers open te stellen. Zaterdag 10 maart is het zwembad vanaf 13 uur weer geopend voor alle recreatieve gebruikers. Vanaf maandag 12 maart vinden de activiteiten voor alle doelgroepen, dus ook schoolzwemmen en particuliere zwemlessen, weer gewoon doorgang. Alle gebruikers worden de komende periode goed gemonitord. Het zwembadpersoneel is geïnstrueerd hoe men eventuele klachten kan registreren en doorleiden naar het medische team.

Het zwembad is vanaf 7 februari gesloten geweest in verband met klachten van een aantal bezoekers over lichte huidirritatie zoals rode vlekken en jeuk tijdens of na gebruik van het zwembad. In de meeste gevallen verdwenen deze klachten na zorgvuldig douchen binnen één dag. De Gemeente Roermond, eigenaar van het zwembad, heeft naar aanleiding van deze klachten aanvullende onderzoeken op het zwemwater uitgevoerd en de volgende maatregelen genomen: het water in de bassins van het wedstrijd- en recreatiebad is verwijderd en vervangen door schoon water. Verder is het complete zand- en koolstoffilter vervangen. Dit zorgt voor de reiniging van het zwemwater. Ook zijn de chemicaliën vervangen die zorgen voor desinfectie van het zwemwater. Al deze maatregelen moeten klachten in de toekomst uitsluiten.

Op 28 februari is het proefzwemmen met vrijwilligers positief verlopen. Daarom is besloten om vanaf donderdag 1 maart jl. het zwembad weer open te stellen voor verenigingen en particuliere bezoekers. In verband met de kwetsbaarheid van bepaalde doelgroepen is besloten om personen jonger dan 10 jaar en ouder dan 65 jaar en bijvoorbeeld de hart- en vaatzwemgroep nog niet te laten zwemmen. De bezoekers van het zwembad zijn nauwlettend gemonitord door het zwembadpersoneel. Ook de openstelling in de voorbije dagen is goed verlopen. Dit alles gaf aanleiding tot een algehele openstelling van zwembad De Roerdomp vanaf 10 maart a.s.Posted in: roermond